6 anledningar till sexleksaker

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Vi bara: sexleksaker. Och alla bara: Yeahhh! Men alla? Tja, nästan i alla fall.
Ibland hör man dock reservationer och då ifrån män. I alla fall om det handlar om leksakerna i flickvännens nattduksbordslåda… eller när det handlar om relationen.

  • Är jag inte tillräcklig?
  • Är jag inte bra nog?
  • Vill min älskling ha något annat än mig?

Varför dessa rädslor är helt ogrundade berättar vi idag!

Varför sexleksaker? Därför!

Helt normalt: sexleksaker har en galet lång tradition i vårt kärleksliv. Historiskt sett dyker den första dildon upp för nästan 3000 år sedan och även vibratorn är över hundra år gammal. Men var nu alla otillfredställda eller odugliga? Inte alls! Människan har dock alltid strävat efter innovation, förbättring, variation. Och tänk efter själva: elvisp istället för normal visp, bil istället för skottkärra…

Perfektion: Kreativa människor, ingenjörer, designer och folk som provar har drivit utvecklingen vidare och skapat små hjälpredor som bara har ett syfte och det är den perfekta stimulationen. Och så är det, kära damer och herrar: de flesta leksakerna är faktiskt tekniskt perfekta i allra högsta grad. Varför ska man inte njuta av det? Eller varför får man bara göra det ensam? Visst, är det skönt men…

… sexleksaker är inget hot! För en sak ska ni inte glömma: oavsett hur mer intensivt, bättre och mer direkt en leksak gör sitt jobb. Det är ju bara en grej. Och det som gör sexet till något speciellt är er själva! Interaktion är det som gör det hela perfekt!

Var nyfikna tillsammans. Vibration, tryckluftstimulation, rotation. Allt detta är stimulation som man inte får till utan hjälpmedel. Oavsett hur bra han eller hon är med fingertopparna, läpparna, tungan eller penis. Och dessa stimulatoner löser ut oanade känslor. Är det inte spännande att upptäcka detta på era kroppar? Ni bör alltid ha i åtanke att sexleksaker är ett „ON TOP“ i ett lyckligt förhållande och aldrig “ISTÄLLET FÖR”.

Du vill att sexet ska vara så bra det bara går? Älsklingens orgasm är det viktigaste för dig? Kör på, använd allt som står till ditt förfogande. Sexleksaker för par betyder nämligen också: jag vill att du mår bra!

Och ibland är det ok att vara lite lat. Och egoistisk. Ja, du läste rätt. Om du inte ser sexleksaker som ett hot och om du har ett bra självförtroende så kan du slappna av och luta dig tillbaka. Ibland är vägen till orgasm lite knaggligare och ibland vill man kanske ägna sig helt åt sin egen njutning. Låt då favoritvibratorn ordna en del av jobbet. En parvibrator, som kan användas under samlaget, stimulerar vid sidan om och ni kan ägna er helt åt varandra.

Sexleksaks-facit

Det är en lyx om man har en öppen och självsäker partner. Som man även kan prova något nytt med. Till exempel sexleksaker. Och killar, det finns en sann riktlinje för sängen och det är „Ladies first“. En nöjd kvinna har då aldrig lämnat en karl otillfredställd! 😉


'6 anledningar till sexleksaker' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien