Analtöjning – anvisning för nybörjare och de mer avancerade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Män och kvinnor beskriver en orgasm som särskilt intensiv om de stimuleras analt. Detta på grund av de många nervändarna som befinner sig i anus. För många är det tillräckligt med en enkel stimulation och beröringar i anus, andra vill uppleva de anala lustkänslorna ännu mer intensivt och börjar därför med en analtöjning. Att töja ringmuskeln vara väldigt skönt som det är eller under samlaget. Idag förklarar vi hur nybörjare och de mer avancerade får ett maximalt nöje med en analtöjning. Dessutom har vi en skön anvisning för analtöjningen – vi kan redan nu rekommendera er att ägna er lite mer tid åt den bakre ingången! 😉

Analtöjning: förberedelse till intensiva känslor

Att töja anus resp. ringmuskeln måste kombineras med en bra förberedelse. Utan detta blir analtöjningen obehaglig eller gör riktigt ont och infektionsrisken ökar. Förberedelsen är inte bara meningsfull av hygienska skäl – den förbereder dig även mentalt på den anala stimulationen och gör att ringmuskeln slappnar av. Analtöjningens förberedelse kan därför ses som ett intensivt förspel:

Hygienisk rengöring av anus
Rengöringen av anus har högsta prioritet vid en analtöjning. Detta ger en god hygien och det känns bättre när man visar upp sig för partnern. Det är bäst om man gör rent anus med en analdusch. En sådan kan antingen skruvas fast på duschslangen eller man skaffar sig en separat sexleksak för detta. Nybörjare bör se till att analduschen är tunn så att ringmuskeln sakta vänjs till analtöjningen.

Lägg fram olika hjälpmedel
Att tänka på: utan glidmedel så funkar det överhuvudtaget inte med en analtöjning – oavsett om du är nybörjare eller tillhör de mer avancerade. Om man skippar glidmedel är skaderisken helt enkelt för stor. Silikonbaserade glidmedel är det bästa. Men se upp: använder ni sexleksaker av silikon, latex eller TPE så rekommenderar vi att ni tar ett vattenbaserat glidmedel, annars blir materialen porösa. Den som inte riktigt kan slappna av skaffar sig glidgeléer som har en lätt bedövande effekt. Dessa gör att det är lättare att tränga in i anus.

Förutom de viktiga glidgeléerna kan det vara en bra idé med andra hjälpmedel. Lägg fram ett par passande analleksaker eller använd latexhandskar om du vill penetrera partnern med fingrarna. Om ni vill gå över till analsex efter analtöjningen så kan det vara bra att lägga fram ett par kondomer.

Analtöjning: anvisning för anala nöjen

Analtöjning är en spännande sexpraktik som kan utövas antingen ensam eller ihop med partnern. Det finns olika tekniker och hjälpmedel för både nybörjare och de mer avancerade:

Analtöjning för nybörjare
Den som redan har tagit sig en titt på olika sexleksaker har förr eller senare även sett de olika analleksakerna. Spänningen att att njuta analt är dock ofta förknippad med en första övervinning. Nybörjare bör därför börja själva och allt eftersom arbeta sig fram till den anala töjningen.

På upptäcksfärd ensam och med partnern
Den som vill upptäcka anal njutning för första gången gör det helst med en anal tillfredsställelse på egen hand.
Så tar man reda på om en analtöjning eller analsex är något som överhuvudtaget är lämpligt för en själv. Den som är avslappnad tar lite glidmedel och börjar med att massera omkring anus. Är detta skönt så kan man sedan tränga in i anus med ett finger. Nästa gång är man modigare och tar ett andra finger till hjälp.

Har nu båda partner har njutit av detta på egen hand så kan man sedan fortsätta ihop.
Nu är det väldigt viktigt med kommunikation – ni vet ju vad ni gillar och måste nu ta reda
på vad partnern gillar. Även par kan börja med en ömsesidig massage och att stimulera med fingret innan analleksaker används. Har anus vant sig till den nya leken kan man öva sig på analsex.

Anala sexleksaker för nybörjare
Är ni redo för anala sexleksaker är det en bra idé att börja med lite mindre leksaker. Analpluggar är särskilt lämpliga för starten. Helst väljer man då analpluggar av silikon. Dessa är sköna och mjuka. Även pluggar som man kan pumpa upp kan vara intressanta – på så vis kan storleken anpassas bäst efter de egna behoven. Efter ett tag kan det även vara intressant med analpluggar med olika vikter, till exempel av metall eller glas – man kan även leka med värme och kyla. Allt eftersom kan analtöjningen fortsätta med större modeller och vibrationer.

Anaplugg Round T1,   analplugg med ståfot, 3-pack anapluggar

Analtöjning för de mer avancerade
Det finns en del möjligheter så att även de mer avancerade kan förstärka känslan under en analtöjning. Det finns bland annat en massa leksaker och hjälpmedel som verkligen är något utöver det vanliga och ni kan även upptäcka vad fisting är. Det är dock viktigt att tänka på att analtöjningen inte är någon tävling. Hur mycket anuset kan töjas beror på den personliga anatomin. Så länge det känns skönt och inte uppstår några problem så finns det inget som talar mot en analtöjning med stora leksaker.

Sexleksaker för de mer avancerade
Dildo, analplugg, analkedja – anala leksaker finns i manga olika utföranden och storlekar. Är anus redan töjt så kan man ta till större leksaker. Analkedjor med många kulor är tunga och trycker skönt. Med varje kula som tränger in i anus ökar njutningen. Män som vill njuta av en stimution av anus, prostata, mellangård och pung skaffar sig en kombination som passar. De mer avancerade gillar att töja anus under hela dagen. För detta ägnar sig större analpluggar som ger en skön känsla hela dagen. För de avancerade är det särskilt spännande med analpluggar med en öppning. Dessa gör anuset större, partnern har en full insyn och kan stimulera med fingrar, dildo eller vibrator. Dessutom kan man hälla i olika vätskor.

Ass-gasm cockring vibrating plug, kulstaven Bendable Butt Rattler

Anvisning för fisting
Fisting är väl det maximala när det gäller analtöjning. Vid fisting så förs flera fingrar eller hela handen in. Ska man göra detta så behövs det mycket erfarenhet och förtroende. Män och kvinnor kan uppleva fisting lika passivt och aktivt och båda beskriver orgasmen som särskilt intensiv. Fisting är dock inte möjligt om man inte töjer anus innan och därför är det verkligen bara ägnat för avancerade.

Så funkar fisting:

1. Först och främst måste allt göras rent. Bäst är det om partnern tömmer tarmen, under fisting så trycker det nämligen starkt på tarmområdet. Dessutom bör man använda en analdusch. Händerna måste vara rena och naglarna klippta för att förebygga infektioner och skador.

2. Fisting fungerar bäst i en doggy style. Partnern stöttar sina armar och sträcker upp rumpan så mycket det går. Nu börjar partnern att försiktigt tränga in med flera fingrar – om detta fungerar bra kan hela handen användas senare. Den som tycker att det är obehagligt att tränga så djupt in i partnern kan använda ett par latexhandskar. Tänk även på glidmedlet! Efter inträngningen börjar man att skämma bort anus med stötar i ett lugnt tempo. Det är viktigt att du observerar partnerns reaktioner – om han eller hon har ont så måste du sluta fista.

3. Har partnern fått en orgasm så drar man ut handen långsamt och försiktigt. Vid en orgasm så dras musklerna ihop. Om handen då dras ut för snabbt så kan detta göra ont. I allmännhet bör man inte använda våld under denna hårdare sexpraktik!

Vad måste man tänka på vid analtöjning?

Anus är en känslig kroppsdel. Det är inte så flexibelt som könsorganen och måste därför behandlas med försiktighet. Följande saker bör ni absolut undvika vid en analtöjning:

1. Inget våld: om ringmuskeln inte är avslappnad kan man heller inte tränga in. Den som är hårdhänt kan få allvarliga skador på ringmuskeln, tarmens slemhinna och penisen. Använd mycket glidmedel och töj långsamt!

2. Använd inga föremål: Vi avråder er att använda andra föremål till analtöjning än analleksaker eftersom det ökar skaderisken och infektionsrisken. Dessutom finns det en bra anledning till att man kan köpa en massa olika analleksaker – de har nämligen en stoppare. Andra föremål och leksaker kan försvinna in i anus.

3. Analtöjning utan glidmedel: anus producerar inget sekret som vagina och penis gör för att förbättra glidförmågan. Därför är det viktigt att skaffa sig ett analt glidmedel. Utan glidmedel är analtöjningen och analsexet obehagligt och kan göra väldigt ont.

Analtöjning är en otroligt upphetsande sexpraktik. Förberedelsen kräver stor omsorg och man bör vara försiktigt så att inte ringmuskeln skadas. Men just denna lilla ritual innan analtöjningen och förtroendet gör analtöjningen till en väldigt intensiv upplevelse. Kvinnor och män kan inte få nog av den anala stimulationen efter de har upplevt en orgasm. Ta det försiktigt så kommer ni att älska analtöjning!


'Analtöjning – anvisning för nybörjare och de mer avancerade' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien