Analdusch: en översikt på modellerna och användningstips

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Fler och fler par är nyfikna på att prova analsex. Det som tidigare var sett som tabu har blivit en populär sexpraktik i många sovrum och de många olika analleksakerna visar att analsex nu är populärt som aldrig förr. Den som en gång har fått njuta av en anal orgasm vill nu inte vara utan den. Massor av nervändar kommer ihop i anus och detta gäller både kvinnor och män och känslorna stärks vid beröring.

Analsex är inte bara så populärt med tanke på den anala orgasmen – analsex hör till de sexpraktikorna då par måste ge varandra mycket tid. En anal snabbis är absolut inte så skönt som ett långdraget analt samlag. Bara förberedelsen för analsex spelar en viktig roll. En oumbärlig analleksak är analduschen som ger en den nödvändiga hygienen och den första töjningen av anus. I detta blogginlägg berättar vi om fördelar med en analdusch, hur den används rätt och presenterar de olika modellerna.

Analdusch: därför bör du ej skippa den!

För analsex behövs mycket tid! Tid för att slappna av och för den riktiga förberedelsen. En analdusch kombinerar bägge delarna. Den gör rent ändtarmen och gör att ringsmuskeln slappnar av.

Analduschen har ett lavemang och genom det sprutas vattnet i anus. Analduschens spets har olika diametrar, allt beroende på modell och påsats. Om du är nybörjare inom analrengöring väljer du helst en analdusch med en så tunn spets som möjligt, endast ett par få millimeters diameter. Analduschen gör ju också att anus tönjs ut och du kommer i en första kontakt med anallekar. Använd analduschen ett par gånger när du duschar innan du förbereder dig på riktigt analsex.

Av medicinska skäl så kan det vara en bra idé med att använda en analdusch till rengöring och vård. De gör att det blir mindre irritation i analområdet och en analdusch kan få tarmfloran i balans igen. I detta inlägg kommer vi dock att lägga fokus på hur man använder analduschen som sexleksak innan analsex.

Analduschar: de olika modellerna

När du köper en analdusch så har kvaliteten högsta prioritet. Lavemangsprutan måste vara bra tillverkad. Även minsta materialfel kan ge skador på anus och tarm. Det finns två olika sorters analduschar: en analdusch med pumpboll och en analdusch som duschpåsats. Båda modellerna har fördelar:

Analdusch med pumpboll
Den ballongliknande analduschen består av en pumpboll och en böjlig spets som man skruvar på. Dessa modeller är som regel gjorda av kvalitativt konstmaterial. De är särskilt lätta, bärbara och enkla att använda. Dessa analduschar ägnar sig för en snabb rengöring, hemma eller när man är på resande fot. En del modeller har flera påsatser i olika storlekar. Med dem kan man upptäcka vad man gillar, speciellt om man är nybörjare. Dessutom är det väldigt praktiskt med analducschar med olika påsatser, till exempel om även partnern vill använda dem. Då är det bara att byta påsats och köra igång!

Analdusch med duschpåsats
Förutom den bärbara analduschen så finns det en duschpåsatser för duschslangen. Istället för det normala duschmunstycket skruvar man på en analdusch. Materialet är oftast rostfritt stål, men det finns även modeller av konstmaterial som ligger bra i handen. Dessa modeller är oftast formade som en fallus och har en större diameter än analduschar med pumpboll. På grund av storleken passar den särskilt bra för de mer avancerade analsexälskarna. Analrengöringen under duschen är skön och avslappnande. Många använder dessa odeller även till anal tillfredsställelse under duschen på morgonen.

Tips för att använda analduschen

Att använda en analdusch är rätt enkelt, men det kan dock kräva lite övervinning första gången. Man gör i regel rent ändtarmen i duschen eller på toaletten innan analsex.
Innan analrengöringen bör tarmen vara helt tom – detta bör ske på naturlig väg. Laxerande medel är inte nödvändigt!
Du kan utan problem göra rent ändtarmen med en analdusch två till tre gånger i veckan. Gör så här:

Steg 1: Lavemangets pumpboll fylles med vatten resp. duschpåsatsen monteras på duschslangen. Vattnet bör vara ljummet och inte varmare än kroppstemperaturen. För hett vatten kan leda till att anusregionen torkar ut och ge en obalans i tarmfloran.

Steg 2: Ta på glidgelé vid anus och på analduschens spets. Detta gör att det är enklare att tränga in med analduschen i anus.
För nybörjare är detta steg ett måste, de mer avancerade hoppar ofta över detta steget.

Steg 3: Lavemangsprutan förs in i anus. Använder man en analdusch med pumpboll pressas vattnet ut genom att man trycker på pumpen. Vattnet bör tömmas långsamt ur ballongen. När man sedan drar ut lavemangsprutan så måste man fortsätta att trycka på pumpbollen eftersom vattnet annars rinner ut. Använder man en duschpåsats låter man vattnet rinna med lätt vattentryck.

Tips: har man problem med att föra in analduschen kan man börja sig framåt eller sitta på huk. Då är det lättare att få in analduschen i anus.

Steg 4: vattnet hålls i anus för en kort stund innan det rinner ut igen på naturlig väg. Om man sitter på huk är det särskilt lätt. Vid behov upprepar man tarmspolningen.

För par som alltid är på jakt efter nya äventyr är analsex en ren njutning. Att helt och hållet koncentrera sig på partnern och att kunna slappna av ihop ökar känslan och spänningen. För förberedelsen på analsex är det viktigt att man använder en analdusch med passande påsats. Den används, förutom till analrengöring, även till en första töjning av anus innan analsex, men kan även användas till den egna anala tillfredsställelsen. En analdusch är inte bara ägnad till nybörjare – även de mer avancerade uppskattar de många olika stora modellerna. Den som vill prova på analsex bör verkligen skaffa sig en analdusch innan. Utan denna är analsexet bara hälften så bra!


'Analdusch: en översikt på modellerna och användningstips' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.


Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien