Amomaxia – sex i parkerade bilar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...
Amomaxia - sex i parkerade bilar

Sex har man ju inte bara i sängen. Och inte heller bara i lägenheten. Och ibland, när lusten kommer över en, så kan det ju också förekomma att man kanske har sex i offentligheten. Och med detta menar jag inga offentliga platser, men kanske ställen som alla människor potentiellt har tillgång till. Med egna lägenheten är det ju lite annorlunda. Därför är det ju heller inte så konstigt om många av er har haft sex i en bil som står parkerad. Detta kan vara ganska spännande även om det inte är så vidare bekvämt. Det finns dock människor som inte tycker det räcker med en gång… De känner sig väldigt angelägna om att ha sex i bilar som står parkerade.

Sex i parkerade bilar

Denna fetisch kallas Amomaxia. Människor som har denna sorts fetisch känner att de måste utleva den eller så fantiserar de om den hela tiden. Ja, många av er har säkerligen denna fantasi eller har känt en önskan att ha sex i bilen, detta betyder dock inte att ni har denna fetisch. Detta är dock fallet om du i samband med sex inte kan tänka på något annat än att ha sex i bilen. Något som pekar på detta är om ni använder en väldigt stor del av de sexuella fantasierna till sex i bilen. I annat fall beskrivs symptomen på denna fetisch bara vagt.

Mekanofili - kärlek och lust till alla sortens fordon

Mekanofili – kärlek och lust till alla sortens fordon

Många frågor är obesvarade angående denna fetisch

Detta betyder också att denna fetisch inte är särskilt välforskad och att det kan vara svårt med en klassificering. Det är inte helt klart vad det är som gör att människor njuter av denna feitsch. Kanske är det risken att „bli ertappad“ av andra när de har sex? På en offentlig parkering är ju detta något som helt klart kan hända. Eller är det något annat? Är det kanske för att man gillar bilar? Eller är det att man har sex i ett litet utrymme där man trivs och att man därför kopplar det ihop med positiva tankar? Detta är något som läkare och psykologer inte riktigt har kunnat reda ut. Det kan även vara så att det är flera olika faktorer.

Dela med er av era erfarenheter!

Men kanske har vi här läsare som har denna fetisch själv? Att i förbindelse med sex inte bara se partnern, utan även bilen som det hela äger rum i. Vad tycker ni om det hela? Vad är det som hetsar upp er i denna situation? Är det kanske en individuell önskan som ni har eller känner ni kanske andra personer som har samma fetisch och som blir upphetsade av just samma saker? Dela med er av era erfarenheter i kommentarfältet (jag lär mig gärna mer om det) eller diskutera tillsammans!

Bild: © Antonioguillem / fotolia.com


'Amomaxia – sex i parkerade bilar' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien