6 sexlöften för 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...
6 sexlöften för 2018

Nyårslöften är väl något som i stort sett varje människa avlägger. Oftast har det något att göra med att gå ner i vikt, röka mindre eller att hitta sitt livs kärlek. Resultatet av allt detta blir då att allt ska bli bättre nästa år. Därför har jag nu denna fråga: hur ser det ut med ert sexliv för tillfället? Finns det något som kan förbättras? Här har jag nu därför 6 sexlöften för ett bättre sexliv nästa år:

1. Ha mer sex!

Har glöden kallnat i ert förhållande är det dags att få fart på det igen! Hur skulle det vara med en daglig portion erotik? För ju oftare man upprepar något, desto snabbare blir det till en rutin som man inte mer vill vara utan. Om ni saknar idéer hittar ni inspiration här …

2. Mer variation!

Är ni trötta på samma gamla vanliga procedur? Ja, då är det ju inte så konstigt att det blir långtråkigt. För tänk hur variationsrikt sex kan vara. Ni kan variera mellan ställningar, platser och sexleksaker. Det finns hur mycket som helst att upptäcka. Om ni inte kommer på flera möjligheter så hjälper er denna sextärning: Jumbo Foreplay Dices.

Underklädes-fynd

3. Förverkliga era fantasier!

Många människor vågar inte berätta om deras hemliga sexuella önskningar för partnern. Anledningen till detta är att de är rädda för att bli avvisade. 2018 är året då ni berättar för partnern om era fantasier. För bara så kan de bli förverkligade. Ta annars en titt på vår top 10-lista för par och ni kan välja varsin sexleksak: Top 10 med de mest populära parprodukterna.

4. Ta er tid!

Ja, snabbisar kan vara ganska sköna och intensiva. Trots detta bör ni unna er mer tid gemensamt. Detta förbättrar inte bara sexet, utan gör även förhållandet mer intensivt. Ett massageljus med energetisk grapefruitfdoft skapar den rätta stämningen för mer sensualitet: massageljus „Spiritual“. 

5. Prova något nytt!

Har ni fördomar eller är rädda att prova på saker som ni aldrig gjort förr? Varför det? Vad kan hända? Prova på bara! Om ni inte gillar det så behöver ni ju inte göra det igen!
Hur skulle det till exempel vara med en anal-sexleksak?

6. Förbättra er sexkunskap!

Ju mer man vet om ämnet, desto bättre förstår man den egna kroppen och partnerns kropp. När det gäller sex så lär man sig saker hela tiden! I ORION´s blogg kan ni informera er och läsa om saker som intresserar er! 🙂

Dessa sexlöften är väl något man gärna avlägger. De förbättrar inte bara ert sexliv, utan även kvaliteten på förhållandet.

Bildkälla: © Artem Furman / fotolia.com


'6 sexlöften för 2018' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien