6 saker som de flesta människor inte vet om den manliga kroppen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

1. Orgasmer utan sprut

Ja, just det! Män kan även komma torrt. Ni kan manipulera er kropp genom att trycka mjukt på perineum med eller två fingrar strax innan orgasmen. Detta är området mellan anus och pungen (även kallad mellangården).

Riktiga proffs kan det dock „bara sådär“. För genom en direkt bäckenbottenträning kan man lära sig att få torra orgasmer. Men nu frågar vi oss: varför sprutar man inte bara? Svaret är ganska enkelt. Utan en utlösning kan mannen flera gånger! Och detta skulle klargöra att det inte är bara kvinnor som kan njuta av multipla orgasmer.

2. En vandrande testikel

Detta är inget skämt och det händer mycket oftare än du tror! Vid viss stimulation, särskilt kyla eller sexuell njutning drar sig testikeln ur pungen till ljumsken. Detta beror på en stark sammandragning av muskeln „musculus cremaster“. Läkare kallar det vandrande testikel och så länge som kulorna kommer tillbaka till sin ursprungliga plats igen så är det absolut ingen anledning till att vara orolig!

3. Sex eller toa?

Hos tjejer kan en full urinblåsa till och med öka njutningen, hos killar är däremot katastrofer förprogrammerade: med ett stånd kan man ju inte kissa, i alla fall inte i rätt riktning …
Och den som helt enkelt ignorerar detta och får orgasm i alla fall kan inte kontrollera om det är sperma eller urin som sprutas ut. Vissa kanske gillar detta, men för de allra flesta gäller: tummen ner! Därför bör alla män kissa innan sexet. Det hinner man alltid med!

4. Den manliga G-punkten

Prostatan. Denna punkt ligger få centimeter inuti, bakom mannens blygdben och känns väl i anus. De flesta män uppmärksammar först prostatan när den orsakar problem och trycker på urinblåsan. Det kan dock vara bra att veta att prostatan är mycket skön att stimulera!

Analvibratorn RO-ZEN

Man kan stimulera den med fingret, med böjda analpluggar eller med speciellt formade prostatastimulatorer. Många män säger sig få explosiva orgasmer. Det är heller ingen tillfällighet att den kvinnliga G-punkten beskrivs som kvinnans prostata och prostatan kallas männens P-punkt.

5. Snälla en Happy Ending!

Ett skönt samlag men orgasmen håller sig borta? För tjejer är detta ytterst otillfredställande. Fär män är det dock ett riktigt problem! När blodet, som pumpades in i pungen vid upphetsning, inte pressas ut igen genom en orgasm, så har detta smärtsamma konsekvenser.

Fenomenet kan vara upp till 2 dagar och kallas „Blue Balls“. Och visst, pungen kan faktiskt bli blåaktiga. Så se till att fortsätta och avsluta det ni påbörjade!

6. Förhuden – är den bra eller kan den bort?

Oavsett om det är av religiösa skäl, som en medicinsk nödvändighet eller en trend. Vissa män och kvinnor uppskattar en omskuren penis. Men nu finns det dock fler och fler undersökningar som visar att förhuden bidrar till en mycket viktig del till ett bra sexliv hos mannen.

Förhuden skyddar det känsliga ollonet från att torka ut och skyddar även de mycket känsliga nervändarna. I ett erigerat tillstånd sitter den tillbakadragna förhuden tajt bakom ollonet – som en penismanschett från en sexshop – och detta bidrar till ett stabilt stånd. Den som överväger en omskärning av estetiska skäl bör också tänka över detta!

Bild: © tverdohlib / fotolia.com


'6 saker som de flesta människor inte vet om den manliga kroppen' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien