6 frågor du bör fundera på innan du har en trekant

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (no votings)
Loading...

Det är en av de vanligaste sexfantasierna: en Menage-a-trois: har du kanske också funderat på det? Eller har du blivit konfronterad med denna önskan? En erotisk trekant kan vara otroligt het och stimulera dig sexuellt… men det kan också bli riktigt, riktigt dåligt. Fundera på detta först innan du kör igång!

3 Pointer vibrator, analdildo med penisring, King Cock Dual Density Double Pen

Män eller kvinna?

En riktig karl och två tjejer? Två killar med en tjej? Eller helt av samma kön? Vem är du och hur är du? Och exakt vilken fantasi har du? Olika trekants-konstellationer står för olika förkärlekar och lekar i sängen! För många män finns det bara en given trekants-version och det är den med två kvinnor.

Din power-nivå

Antag att du är just en sådan aktiv man och att drömmen om en trekant med två heterosexuella kvinnor kunde bli verklig. Men klarar du av det? Du måste naturligtvis vara redo oftare och snabbare än om du skulle ha sex med bara en kvinna. Och glöm inte heller att en tredje person hela tiden är med och ser på.

Privat eller club?

Enklaste sättet vore nog att ha en avslappnad trekant i en swingerklubb eller parklubb. Men är detta verkligen något för dig? Känner du dig spontan och anonym? Eller föredrar du hellre ett privat arrangemang hemma? Hemma har du total kontroll och ni kan vara ostörda. Men i de allra flesta fall är det svårt att överhuvudtaget fixa en dejt med en tredje person. Och om det inte flyter på bra så är det inte så lätt att ta sig ur det hela…

Mitt i allt eller bara med?

Vad är det du tänder på när det gäller en trekant? Är det att bli bortskämd och åtrådd av mer än en person? Att byta hål, händer och munnar samtidigt eller omväxlande? Eller blir du upphetsad av tanken att se din partner ha sex med andra?
Det sista fenomenet kallas förresten Cuckolding och är ett begrepp för när man ser på när hon eller han har sex med andra. Även detta är viktigt att tänka på när man planerar för en trekant.
Många killar tycker det är riktigt hett att se på när flickvännen har lesbisk sex. Och därför har en del par ofta en lesbisk tjej med i sängen.

Who is who?

En väldigt viktig punkt: är du singel? Eller har du ett förhållande? Och vem är med mer? Din bästa väninna? Eller kanske en främling från en dejtingsida? Du måste absolut fundera på hur det kommer att fortsätta med alla efteråt! Det finns en massa par som varit tvungna att göra slut efter denna trekants-upplevelse.

Bilder i huvudet

Kan du släppa loss när din partner ser på dig? Är det svårt att se på när han har sex med andra? Kanske ser du till och med saker som ni aldrig har provat er på. Vad händer om du har intrycket av att din bättre hälft är mer högljudd och verkar njuta mer än annars?
Kommer du kunna få ut bilderna ur ditt huvud eller är det just de bilderna du behöver för att senare få en kick hemma i sovrummet?

Tala med varandra om era önskemål och rädslor. Och är ni sedan överrens så är det bara att köra på! 😀


'6 frågor du bör fundera på innan du har en trekant' has no comments

Var den första som kommenterar detta inlägg!

Skriv din kommentar här

Din emailadress kommer inte att visas.Affärsvillkor Dataskydd & säkerhet Ångerrätt Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION partihandel / wholesale

ORION International: Tyskland Österrike Schweiz Danmark Norge Spanien